Häst för hela slanten

Ja det har det varit hela förmiddagen, va i stallet vid kvart i sju i morse, hade utsläpp, mockade alla tre boxarna medans jag ändå va där, Sanna har ju tappat sko och är ömfotad så de blir ju inge ridning nu iaf, sen fixa kraft och vatten både inne och ute, sen va jag helt slut, åkte hem och då hörde Marie av sig och frågade om jag hade lust att åka ut i Våmhus och hjälpa med NH träningen på hennes unghäst Izor, som är ardenner. Så det var bara vända ut till stallet igen o hämta rep grimman och fara. Gick kanonbra !!

Nu blir det nog Mora, mormor fyller år !! Grattis grattis !! Pappas tur i morgon.... Ojoj mycket kalas nu, plus att mormor o morfar firar guldbröllop i helgen :) Mamma hade bokat någon middag o grejjer så nu blir de kalas för hela slanten !!

Hm hur går det på den andra fronten då ?? Jo det går nog frammåt, börjar sakta men säkert kännas bättre... Hoppas denna känsla håller i sig nu för Ewe vill inte må dåligt längre speciellt inte över en person som inte är värd hennes tårar en gång. Hur kan man vara så jäkla kall, fattar inte, men det känns konstigt nog som att det kvittar ! :) 

Nej nu blir det nog till att åka till Mora :)

Hej hopp gummisnopp !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0