Stannat i sängen...

Ja igår var en sådan dag... skulle nog ha dragit täcket över huvudet och bara somnat om... Men dagen började ju egentligen ganska bra med det där telefonsamtalet som faktiskt kanske tar en bort här ifrån. Hoppas bara att det låter lika positivt efter helgen.

Sen ringde dom från jobbet i Mora och ville att jag skulle hoppa in, visst tänkte jag det kan jag visst göra, gick ut till bilen som inte startade, jag skulle ha tagit det som ett tecken men inte då... Pappa kom ut och fick agera starthjälp och jag åkte iväg... jobbade mitt pass som faktiskt gick riktigt bra visserligen... Sen när jag skulle bege mig hemmåt så fick jag PUNKTERING Suck säger jag bara... (fast det kan ju ha med att göra att jag körde på en trottoarkant eftersom jag pratade i telefon samtidigt och fifflade med handsfreen... med det medger jag att jag kanske inte kan göra flera saker samtidigt fast jag är kvinna) Sur var bara förnamnet på mej då... Ringde min far som bara retade mig, vart förbannad och slängde på, ringde istället världens bästa M som kom och hjälpte mig. Tack !!

Kom hem och slängde mig i säng, pratade med T tills jag somnade, jag vet inte vad han pratade om men jag har ett vagt minne av att jag pratade om några fåglar och nå annat sen vaknade jag till och han sa att jag inte va nå rolig att prata med när jag va trött :D stackarn !!

Flyttat hästarna från betet nu iaf så vart där från halv elva och fixat i stallet... skönt, men känns ju lite om man kanske ska flytta igen, hinner ju inte känns mig hemma någonstans ! Men men de löser sig nog...

Ska nog försöka ut och rida en vända till kvällen eller eftermiddagen, skönt ska försöka rida hem till B.

Nej nu ska jag lägga mej i soffan !

Hej hopp gummisnopp !

God Morgon

Fast jag vet väl egentligen inte om det är sån god morgon, vi verkar ju ha tur med vädret idag men det hinner väl slå om. Blev väkt av M för en stund sen, hon ringde och frågade om jag hade lust att hjälpa henne lasta en häst i Våmhus, så blir väl kanske att dra dit en vända.

Hm händer mer i mitt liv då ? Väntar på det där telefonsamtalet som skulle göra mig så glad... men det verkar ju inte komma detta desennium... suck....

Ska se när jag och M ska flytta hem våra hästar från betet då... börjar ju bli så blött och kallt nu...


Kollade på dom sista chucky filmerna hos M igår :D haha dom filmerna borde det vara lag på att man skulle se, vilken humor, eller så är det så att vi har kass humor :D Seed of Chucky va klockren "han har ett ansikte som bara en mor kan älska" Mohahaha skratta tills man grät... Se den säger jag bara !!

Nej nu blir det lite frukost skriver mer senare...

Hej hopp gummisnopp !

Motion...

Ja nu har man fått sin motion för idag... skönt... Var även och skulle kolla till hästarna men såg inte skymten av dem men får väl hoppas att dom lever i morgon... Hörde iaf att dom rörde på sig längst nere i hagen....

Nu ska man smälla i sig varma mackor och kolla på restern av onda dockan filmerna... nice... så mycket var det för den motionen.... men men de ska väl kännas att man lever....

God natt sov gott för det ska jag göra...

Hej hopp gummisnopp !

Uppblåsbara djurbarbaras...

Vilken människa på denna jord kommer på att framställa en uppblåsbar ko som råmar och ett får som bräker när den får nått där bak ?? Alltså vad är det  man tänder på då ? Ljudet eller upplevelsen att få sätta på ett djur ? Sjukt hur man kan tända på något sådant men alla är vi ju olika.... Men tycker att det finns ju gränser, djuren kan ju inte direkt streta emot.

M frågade mig igår om vi skulle besöka en viss butik i Smb, undra till vilken nytta ? Fast han kanske vill ta med mig som sin personlige rådgivare :D Haha

Blir snart en promenad med T, M och A, ska bli skönt att få komma ut och röra på sig lite. Har tagit det lugnt nu i några dagar och vill verkligen komma igång att träna snart.
Hoppas det blir flytt till B snart, trivdes så bra där och där höll man igång och tränade också. Skönt.

Undra varför M bryr sig så mycket, men de gäller väl bara en sak antar jag... Kul att man duger när dom är kåta, det var som T sa "E du ska vara glad de visar ju bara att du är bra i sängen ;)" Så kanske det är, ska väl intala mig själv de, borde ju vara så med tanke på att dom vill fortsätta träffas, frågan är om man ska ställa upp när det passar dom känns ju lite billigt, visst kan man vara sugen själv men då är det en annan sak :D

Nej nu ska jag ut på den uppfriskande promenaden och utbyta lite tankar och erfarenheter...

Hörs !!


Lösaktig?

Är man det bara för att man har lite kul med 2 stycken på mindre än 12 timmar ?? Borde man inte som singel få avgöra själv hur man lever sitt liv...?! Man ska väl inte behöva bli kallad slampa för det ?

Kollade på film  med M, M och A igår, trevligt var det... Vart ju lite varmt och blött där ett tag :D haha Undra om M kunde sova i natt, stackarn va ju lite skärrad när vi lämnade henne åt sitt öde :D Men filmen var absolut sevärd måste jag säga "This is the end, my friend" Helt klockrent !!

Ska se om de blir lite bättre väder nu så man kanske kan ta sig en ridtur... och då menar jag på min häst och inget annat, iallfall inte idag ;)

Hörs senare...


Oskulden...

på mig vart tagen för länge sen men de va ju en annan sak, nu menade jag faktiskt oskulden på min blogg !! Haha Besvikna ni vart va?
 
Ja kommer nog stå mycket intressant i denna blogg, beror ju på vad man har för intressen iof, denna blogg handlar ju om en nymfomans liv :D HAHA !

Nu ska jag och mina systrar kolla på film,,,

Tror inte det är sista gången vi hörs !!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0