Julen är överänterligen får jag säga !! Jag har jobbat och överlevt hela julen, känns toppen !! Nu kan man ladda inför att jobba nyår i stället :) haha som att det va mycket bättre men ändå !!

Ikväll blir det en förhoppningsvis trevlig kväll i Mora med Millus och Helena med tacos och det viktigaste... vinboxen... Ser fram emot denna kväll sjukt mycket, ska bli skönt att komma bort o bara koppla av, känns som om jag kan behöva det just nu !!

Har varit och ridit i ovädret idag också, kände jag fick lov när hon fått vila under julen och det var väl inte mer än behövligt om jag säger så :) Väldigt pigg och vaken häst men kul hade vi, vart en snögalopp i Kåtillaskogen !!
Hm funderar om det blir ridhuset i morgon !! det visar sig...

Jag har en ide, som jag önskar hade gått att genomföra, hade blivit kanonbra skulle jag tro !!

Nej nu ska jag handla sen dusch sen åker jag till Moooooooooooraaaaa...

Tjipp o hej !Sjuk

Jaha då har man blivit sjuk, känns mindre passande... hade haft mycket att göra just nu... suck men men lär vila upp mig då jag ska jobba hela jul och nyår !! Ja det var ju kul men pengar blir det :)

Går kanon med hästen, känns toppen !!

Vad händer annars ?? Inte mycket !!

Nej nu återgå till soffan !!


ingen ork o så lite tid

Hinner inte sitta vid datorn så mycket längre plus att när jag väl sitter här har jag aldrig riktigt ork till att blogga, känns bara drygt !! Men men ska skriva några rader...

Helgen som va hade vi överaskningsfest för mor !! Sjukt kul kväll och den vart jätte lyckad, TAck alla som kom och gjorde den till en oförglömlig kväll !! Tråkigt att du inte kunde komma Millus, vart ju utan dejt :(

Håller även på med lite annat som gör att tiden inte räcker, målar massa om jag säger så, kan inte säga så mycket mer för även detta är en överaskning ;) men det kommer bilder sen, ska väl se om jag orkar lägga upp bilder fran festen också kanske !!

Ikväll blir det Östnor och träning. Kul. Ska baka sockerkaka till stjärnorna !!


Nej nu mat sen bak !!


RSS 2.0