1 år av sorg & saknad...

På skottdagen för ett år sedan fick min älskling somna in.
Denna dag har varit jättetung... massor med känslor, minnen och tårar...
 


Setat på sängen och hållt i urnan, tårarna rinner, jobbigt. Men jag hoppas att du
har det bra älskade vännen.Det är dagar som denna som man undrar vad meningen med livet är !?
Du var verkligen mitt allt, går inte en dag utan att jag tänker på dig, och mitt svek
mot dig, lever med ångesten.Finns ingen som förstår eller vet hur det känns. Ingen kan sätta sig in i hur
svårt och jobbigt det är att leva med detta.
Önskade att du va här....


Massor med kärlek <3
17/4-2006 - 29/2-2008
Vila i frid älskade Turbo.


Vänta på mig, vi syns igen !
//Matte

Hålla igång...

Jobb, jobb, jobb är vad mina senaste dagar bestått av, likaså morgondagen innehåller jobb, närmare besämt
07,oo- 16.oo kommer jag hålla till på utmeland. Kul....

Ridit Sanna idag, kändes bra. Nu gäller det att hålla igång. Skönt, så glad att jag har häst, det känns verkligen att man rör på sig och det syns ju också :)

Borlänge igår, trevligt trevligt att träffa Lys :)

Kom in pengar på kontot igår, va inte helt fel !! Känns bra, nu ska jag beställa nya ridbyxor !!

Nej nu blir det duschen !!


Hörs då hej !!

Helgen...

Ja då var denna helgen till ända och nu är det måndag, jag är på jobbet så ska fatta mig kort !!

Var en riktigt trevlig och givande helg, lärt mig en del och sett massor med fina hästar. Det gör mig mer sporrad att komma igång med min egen träning. Väntar ivrigt på transporten så vi kan dra med Sune upp till ridhuset !!

Föresten är min bil hel igen :)
Tack Micke för att du fixade min bil !! <3


Nej nu kallar jobbet, skriver kanske mer ikväll !!

Fullt upp

Japp det är just vad jag haft på sistone, inte suttit vid datorn knappt sen mitt förra inlägg :) Jobb och hästar har tagit all min lediga tid och gud så underbart. Känner att jag verkligen kommer någonstans med ridningen och har pratat med M om lite hjälp att rida på marken, så ska göra det någon dag :) Tack du betyder !!
Känns kanon med hästarna just nu !! Kippen har ju tyvärr fått flytta då han rivit sin box i stallet och kvar vart pensionärerna :D men men snart kommer det en ny stjärna !! Kul kul !!M & Kippen på Louise Haaga träning, Mora Ridklubb

Varit på träning i Mora hela dagen, Louise Haaga har hoppträningen där hela helgen. Kul att titta på sen lär man sig massor ju... Kul att få följa M och Kippen också att det gör lön för mödan på all träning hon lägger ner...

Grattis M på födelsedagen !! Många grattiskramar !!

Städade rummet igår också, så skönt att få nya sängkläder. Och fint blev det, börjar ju likna en hall på övervåningen också efter att man rensar ur... skönt att bli av med all skit. Kommer bli bra när vi har gjort som vi tänkt där uppe.

Tankar, tankar och återigen tankar... Jag vet inte varför jag känner så här, men jag tror att jag väntar på en ursäkt eller nått, vet inte varför jag reagerar som jag gör, de enda jag vet är att jag saknar och att det gör ont. Men det är som det är och livet är full av prövningar.

Fick provsvaren från läkaren igår ochså och dom var helt okej så det känns skönt. Nu är det bara att vänta.

Nej nu blir det nog en dusch sen sängen, upp i morgon igen, taxin kommer 08,oo :D


Ha en trevlig kväll !!
Senaste tiden i bilder...Mina naglar som jag gjorde 28/2 i Borlänge...Så här ser man ut nu....Min nya vän...Lyses vän....Min älskade katt...Sune så fin i mitt westernträns...Saknade pokerkvällar....Mitt projekt i stallet...


Kommer fler bilder en annan dag........

Borlänge

Var till Borlänge med M och V igår, skulle på hästbesiktning på ATG kliniken på Romme.
Hästen gick igenom så den kommer hem 6:e mars !! :) Kul kul !!
Va även in på en annan butik :D haha humor säger jag !! V skulle passa som återförsäljare.

Köpt nya sporremmar på Abiouse har jag gjort också men när jag änterligen skulle få prova dom på Sune så har han tappat en sko :( Suck !! Men men sånt som händer, drygt bara för nu lär hovslagarn komma.

Va till läkaren idag, gick väl bra, överlevde ju konstigt nog. Men tyckte han va skum, han verkade inte höra hemma där !!
Men men klagar inte så länge allt är okej, får väl lite provsvar om en vecka och hoppas verkligen att dom ser bra ut !!

M skulle ha kommit och ridit idag men svek och åkte och träffade ett ragg i stället. Dålig stil. Men va väl bra antar jag med tanke på Sunes sko....

I morgon blir det jobb, drygt, fast ändå bra, synd bara att det va fel grupp : /
Skulle ha städat i stallet o bytt box åt Sanna också, men men får se hur långt M har hunnit...

Nej nu ska jag smaka en kaka som mamma bakat !!


Hörs då hej !!

Alla <3 dag

Denna dag hade dom kunnat ta bort från almenackan....

Orkar inte ens blogga....Milo, Turbo, Fläckis, Toulouse, Emil och Sanna
Det är äkta kärlek det
<3<3<3

Fredag den 13:e


Snacka om otur !! :D

Jahapp då var denna dag nästan slut coh konstigt nog måste jag ju säga att den gått bra. Trodde jag inte med tanke på vilken tur jag haft tidigare. Red ju båda Sanna och Sune och förväntade mig att åka av men icke, tro nu inte att jag är ledsen över det snarare förvånad för det gick fruktansvärt bra idag !! Kändes kanon !! Va ju så fint väder också, -10 och solen stekte så jäkla underbart att rida då !!

I övrigt vaknade jag 10 minuter innan väckarklockan ringde så låg och drog min tills klockan ringde 08,oo och gick då upp och åt min kära frukost, havregrynsgröt och äppelmos.

Längtar tills jag får kolla på träningen i morgon, roligt att få lite tips och bli lite mer motiverad, sen blir det att ta det lugnt och förhoppningsvis hitta på nå kul !! :)

Jo en sak hände idag min jä*la nagel för 600:- spänn gick av !!! *ArG* Så nu blir det inga fler långa naglar för Ewes del... M, jag sa ju att dom inte skulle hålla i stallet....

Varit i stallet helaste dagen, från 09,oo till 17,oo... De ni !! Det ska jag säga är bra för psyket, man slipper alla tankar och må dåligt, där mår man bra. Ursch när man kommer hem så får man genast slåss med tankarna...

I morgon kommer den dag som jag hatar mest av alla på hela året, nämligen alla <3 ans dag !! Nej den hade dom kunnat ta bort från kalendern utan att jag skulle bry mig !! Kommer må skit i morgon....


Nej duschen nu sen mat !!


Hörs då hej !!

Utmeland

Jahapp då va inskolningen på Utmeland klar :) Känns kanon...Jobbade med en supergullig tjej idag också så tror att det kan bli bra. Fick tag på en jobbjacka idag också, visserligen en vår/sommar jacka men ändå. Synd bara att det inte va mer foder i den, men ska inte klaga.
I morgon har jag lite saker att göra, skriva lite papper och ringa några samtal. Känns skönt att vara lite ledig faktiskt, eller ja vad jag vet just nu så är jag ledig.

Är nervös inför tisdagen och ju mer jag tänker på det ju sämre mår jag. Vill bara att de ska vara över.
Mamma ska ju iväg på annat också just den dagen så får lov att åka själv och det känns också mindre bra naturligtvis. Men jag ska väl klara mig hoppas jag.

I morgon blir det en lugn dag i stallet, ska försöka rida båda hästarna :) Ska bli så skönt då jag inte hunnit med det när jag jobbat, sen skulle de ju bli varmare i morgon också !! Det hoppas vi på !!

Nej nu kallar soffan på mig och i morgon hoppas jag att inlägget med bilderna kommer !! :)


Hörs då hej !!

Radion

Lyssnade på radion när jag var i stallet, tror det var P3. Dom hade ett intressant program där dom disskuterade en enad värld. Alltså folk ringde ju in och hade massor av åsikter. Och vad jag tyckte så va en del rena skämten !! Men en kille som ringde in var riktigt vettig, han sa något i stil med: om man öppnar upp Sverige och inte har någon koll på allt folk som kommer in i landet, vad ska det folket göra här ?? Vi har ju inte ens ekonomi och jobb till folket som är här idag !? Programledaren verkade ju lite bakom, för han babblade på om en spanjor ville hit o andas Sverige luften så fick han väl det utan att han brydde sig, men jag menar kommer det flyktingar hit och andra fattiga människor för att dom kanske tror att dom får det bättre här så har dom väl knappast ekonomi för att livnära sig här utan jobb ?? Eller ??

Alltså vart ska dom få pengar i från då ?? När inte ens vi som bor i detta land nu har ekonomi !! Tror ju knappast att folk kommer hit bara för att andas våran luft ?? Nej utan att vara rasist så tycker jag faktiskt att man borde vara strängare på vilka som får komma in i Landet, det borde vara lite stopp nu med tanke på alla som redan är här.
Jag menar för att invandrarna ska kunne jobba och göra rätt för sig så krävs det att dom kan svenska, och hur mycket kostar inte alla svenska kurser ?? Och vem får betala dom, jo vi skattebetalare !! Nej Tack !!

Vill bara avsluta med att jag inte är rasist....

Inskolning

Nu har jag varit tyst på grund av att jag fått mer inskolning på en tredje grupp, nämligen Utmeland, så nu är det bara centrala och inne kvar :) Gick mellan 07,oo-16,oo igår och så blir det 15,45-21,45 ikväll och så sover jag i Mora då jag går 07,oo-16,oo på torsdagen. Känns riktigt bra !!

Ringt läkare också, fått tid på tisdag, nervös och mår riktigt dåligt. Vill inte men jag vet att jag måste.

Umgick med M igår, det var riktigt trevligt och längesen !! Tack för en underbar middag och tack för matlådan ;) Vi måste ju göra om det snart, tror jag ska ta träningskläder med mig nästa gång så kan jag ju träna :D haha !!

Hm jaha vad händer mer just nu ?? Inte så mycket, längtar till lördag ska upp på klubben och kolla på träning då det ska bli kul !! Hoppas verkligen att padden passar på Sune !!

Nej nu blir det gröt sen stallet !!

Kanske skriver mer idag eller ikväll.


Hörs då hej !!

Jobb jobb jobb

jobb jobb och återigen jobb.... sitter på jobbet just nu och det finns inte så mycket att göra.
Vill bara att klockan ska bli fyra så jag får gå hem för då är denna helg avklarad :)
Ridhuset när jag kommer hem !! Jippie !!

Har funderat lite på vad jag vill göra med mitt liv, jag vet en utbildning som jag vill gå och den ska jag verkligen kämpa för att klara innan livet är helt förbi :) Men mer då ?? Jag lär väl utbilda mig och bli nått som alla andra...
Den stora frågan är bara : VAD ?? Och nej de finns ingen skola för Lyxprostituerade de får jag vara på fritiden :D

Nej nu ska jag se om jag behövs där ute....


Hörs då hej !!

Något att se fram emot !

Nu har jag lite saker att se fram emot :) Och mycket handlar om häst !!
Skönt att ha lite saker att blicka fram mot, blir så mycket enklare att leva då !!

Jobbar just nu o gör det fram till 21,3o, sen jobbar jag även 7,3o - 16,oo i morgon, de blir ju lite pengar i plånboken även nästa månad och det är ju inte helt fel :) Hoppas bara det blir mer jobb denna månad.

Har massa bilder också som jag självklart måste ladda upp !! Så snart kommer nog ett inlägg med bara bilder :)

Har köpt nya foderhinkar till alla hästarna i stalllet, skrev på alla igår och så fick jag en hylla med pappa som jag har tagit med till stallet som vi nu har foderhinkarna på, vart kanonbra !! Och jag är så nöjd med hinkarna :) Bilder kommer sen !!

Nej nu ska jag käka lite innan jag ska dra ut igen i detta snöoväder !!

Ha en trevlig kväll alla som förtjänar det !!


Hörs då hej !!

Nu vet jag.Trodde inte att allt va så jobbigt. Synd jag inte visste det tidigare då så hade jag inte tygnt ner er...

Saknar dej Lys, utan dig hade jag verkligen inte överlevt !! Tack för att du finns !! <3

Men nu vet jag... ska inte störa mer... ska försöka klara det själv i fortsättningen...


Jobba hela helgen så nu blir det tyst igen !!Hörs då hej !!

Bruten tystnad...

Inte mått bra, därav tystnaden...

Börjar bli bättre, känns bra med ridningen nu. Till och med pratat med en tränare, skulle kännas kalas att få börja träna lite på riktigt nu. Måste fixa detta nu.

Funderingar utgör mestadels vardagen just nu. Men jag överlever.

Jobba i kväll ! Tuvanbro here I come !! Så skönt !!

Nu vet jag, om jag ändå visste innnan, även om jag kanske gjorde det innerst inne. Jä*la skit !!

Nej nu ska jag åka till min Älskade häst !! Det är kärlek det !!


Hörs då hej !!

RSS 2.0