Orättvist !

Livet är bra orättvist !

Tankarna finns hos dig och din familj, hoppas du slipper lida mer !

Vila i frid !

Trasig !

Natten va inge rolig. Mardrömmar och illamående. Great !
Jag vet nu att jag är trasig inombords !


SjukvårdenVilken hjälp man får. Herregud säger jag. Jag som trodde att allt va klart men icke, får lov att tillbaka på Måndag och ta fler prover, förbannade skit, kollar man inte sånt innan ? Suck ! Och om det är det jag tror så får man ingen hjälp, jag blir så jävla less på allt.
Funderar starkt på en sak, men får se hur jag gör.

Gjorde en sak i morse också som va dumt men bra på samma gång :D haha ånges AB men men inget att göra nått åt nu ! Det kommer bli kanon !

Renate kom hem nu !

Nu är det bara 6 dagar kvar ! *längtar*

Nej nu tvätta lite till sen stallet och rida i det härliga vädret !

Det blir aldrig...

som man tänkt sig. Men varför ska allt gå lätt här i livet ?! Hittills har det varit en okej natt att jobba även om den varit lite stökig och jag har faktiskt inte ens varit trött :) Kan bero på att jag faktiskt sov lite innan jag började jobba. Nu är det dessutom bara 2,5 timme kvar till jag börjar rulla hemmåt.

Igår sålde jag även Sannas gröna fina vintertäcke, det gick fort vill jag lova. La ut annonsen vid 13,00 tiden och 19,00 va det borta. Skönt när det går fort !

Mitt paket kom även igår :) men jättesnygga nyckeldekorer, bild kommer när jag har tillgång till sladden. Så söta. Och så kom ju även födelsedagspresenten till en speciell person som jag hoppas uppskattar den.

Är fruktansvärt nervös inför dagens vårdbesök. Tack C för att du följer med. 13,00 kommer dommen. Hoppas hoppas hoppas innerligt att det går vägen....

Nej jobba lite nu så man får åka hem till sängen någongång.

Hörs då hej !

Jossa

Jag kommer jättegärna och hälsar på ! :)
Vi MÅSTE verkligen planera in ett besök, dock känns de ganska omöjligt nu innan flytten, vet inte riktigt hur jag ska hinna med den ens :/ Men efter den så kommer jag självklart känns som om det skulle vara behövligt med en träff och lite skvaller ;)

Till Salu.

Vintertäcke strl 145 Helt och fint !
Inköpt förra året, använt endast ett fåtal ggr. Säljes pga fel strl.
Kryssgjordar, snabbknäppen och svanskappa.

pris: 350:-

Ring eller maila
073 947 62 76
ewa_siitari@hotmail.comSÅLT !!!!!

Kylan.

Ursch för vintern, eller nja kanske inte just årstiden utan mest kylan. Kan knappt rida hästen heller eftersom hon blir genomblöt direkt det läggs en sadel på henne. Kul NOT ! Nej när snön kommer blir det annorlunda då kan man ju rida när man kommer hem från jobbet, nu är det ju bäcksvart då ! Så Nu längtar vi efter snön, men den får gärna komma efter den 19:e !!

Grattis till J & M till eran lilla flicka ! Måste komma och hälsa på snart ! :)

Annars har jag nästan packat ner mitt liv i kartonger just nu, inte mycket kvar. Och heller inte långt kvar, tycker de senaste veckorna bara försvunnit. Vart tar tiden vägen ?

Saknar en person sjukt mycket. Vart fan tog du vägen ?

Älskar mina fyrfota vänner allra mest, ni betyder ! <3
Även vissa tvåfota vänner!! <3

     
     
     

11 dagar kvar...

Den närmaste tiden kommer jag leva bland kartonger, har idag packat ner allt i rummet. När man står där bland kartongerna river det upp gamla minnet, det var smärtsamt.
Blandad känsla finns nu i kroppen ! Men det blir nog skitbra när allt är klart !

Måste ta iu med tvättberget också, men är ju på god väg !

Varit en välbehövligt ledig dag ! Bjuden på middag har man också varit idag, det var jättegott så tack B för maten !

Funderar väldigt mycket på dom kommande provsvaren samtidigt som fredagen skrämmer mig. Längtar enormt till lördag känner jag nu för då är detta över, eller nja nästan iaf.

Nej dags att äta en nattmacka innan sängen, klockan ringer ju 04,30 i morgon bitti. Life is great !

Kändes fruktansvärt bra med dom värmande kommentarerna på mailen. Det stärker mig.


Bloggar väl snart igen om jag överlever livet bland kartongerna ! Känner på mig att det kommer att vara påfrestande den kommande veckan.


14 dagar kvar...

Jobbar natten just nu... går trögt trots att jag faktiskt sovit någon timme innan denna natten ! Har ju jobbat 7-14 i Mora idag också ! Allt går just nu full fart. Vi är redan i November, hua va tiden går !

En del är då inte rädda om livet sitt. När jag tänker på det blir jag ärligt riktigt förbannad. HUr kan man vara så fruktansvärt dum det är en fråga jag ställer mig !? Herrejösses !

Flytten närmar sig med stormsteg ! endast 14 dagar kvar nu ! Ojojoj men jag har faktiskt tagit mig i kragen och fixat en del ut i det där. Ska ta tag i en del i morgon efter min efterlängtade sömn också !

Nej nu göra något innan mina ögonlock vill stänga igen för idag är ju endast 6 timmar kvar nu !

Om jag bara kunde stänga av och sluta fundera !
Den 12:e är dommedagen !

Ekorrhjulet snurrar

Just nu är det mycket som är igång... tvättar för fullt upp alla textilier som legat i kartongerna i över 2 år, det luktar ju lite unket må jag säga men skönt när de blir klart för flytten närmar ju sig med stomsteg !Har idag även varit på Las i Mora, träffade en helt underbar sköterska som har hamnat helt rätt i livet och som gjorde min dag ! Tack ! I övrigt gick det över förväntan och nu återstår en smått nervös väntan i ca 3 veckor och dom lär väl gå fort om man tittar på dom senaste veckorna som bara dragit förbi....

I morgon väntar nästa samtal som gör att ekorrhjulet lär snurra ett par varv till innan det blir lugnt ett tag ! Även om det är något vemodigt så ska det bli skönt att få svar !

Mina tankar vill inte släppa dig, du är som en drog....

Fått första säsongen av Solsidan på DVD nu också :) Hoppas jag kan lura någon att titta med mig ! Borde ju inte vara så svårt ! :D

Nej nu är det dags att göra ett sista ryck innan sängen !

Duktiga jag

Sen jag kom hem från jobbet igårkväll har jag hunnit köra 4 tvättmaskiner och nu är den femte igång, tror dock inte jag hinner köra en till innan jag lär åka, men då kanske allt hinner torka till ikväll då har jag ju någonstans att göra av resten är ju en katong till med handdukar som lär tvättas upp....

Nu lär jag åka och göra klart stallet sen bär det av....


Måste komma ihåg det viktiga samtalet idag också !

jobbet

Jag absolut helt ärligt älskar mitt jobb ! <3

Nu tvätta tredje maskinen innan sängen !

Nervöst inför i morgon: Ja !

Vem

Fågan jag ställer mig är vem finns där när jag behöver det ?
I morse behövde jag det och ett stort tack till
T för att du orkade lyssna !

Kul att även prata med Majsan, hoppas verkligen på söndag ! Skulle vart kalasnice !
Jag håller tummarna !

Nej ingen rast ingen ro dags att göra sig klar för jobb !

Jag oroar mig grymt inför i morgon, känslorna åker karusell kan man säga !
Tack Millus för att du ställer upp och följer mig det betyder <3

Tjipp o hej !

RSS 2.0