Jag vill

Jag vill så mycket att det gör ont och ännu ondare gör det när jag inser att det aldrig kommer bli så....


frågan jag åter ställer mig... vad gör jag för fel ?

Saknad

Just nu skulle jag kunna betala för att få sova ! Är sjukt trött men i morgon vid ca 09,00 HOPPAS jag att jag ligger i sängen ! Är huvudet dumt får kroppen lida så är det ju !

Har för övigt börjat att packa ur rummet ! Känns både och ! Det kommer bli kanonbra bara allt är klart det är jag övertygad om det är bara vägen dit som är tung !

Saknar en person sjukt mycket. Jag vill.... men det hjälper inte !

Vad händer för övrigt ? Inte mycket mer än jobb för tillfället. Hästkraken står där hon står, men blir ändring på det till veckan förhoppningsvis !

Har iaf börjat på allvar att ta tag i mitt liv och det känns jättebra. Ska boka tid på tisdag till en sak som oroat mig en längre tid och jag hoppas att den oron kommer släppa. Ska även besöka blodcentralen i Mora på tisdag för att skriva in mig som blodgivare. Har också gjort en flyttanmälan så 19:e november har jag egen adress :)
Känns ganska nice faktiskt !

Om klockan ändå kunde gå lite snabbare... tack och lov får vi ju en timme extra i helgen !!

Sängen

Just nu längtar jag enormt mycket efter min säng ! Men det är "bara" 1 timme och 45 minuter kvar av arbetspasset sen återstår bilresan till Älvdalen och utsläpp och fodring av hästar innan man får krypa ner och sova några timmar ! Ska hur som bli superskönt !!

Nej plocka ihop lite nu !

God natt eller man kanske ska säga god morgon nu !?

En kvinna...

Oavsett vad en man ger en kvinna så kommer hon att ge dig någonting bättre tillbaka.Ger du henne en spermie ger hon dig ett barn. Ger du henne ett recept ger hon dig en måltid. Ger du henne ett hus ger hon dig ett hem. Ger du henne ett leende ger hon dig sitt hjärta. Hon multiplicerar och förstorar allt oavsett vad du ger henne, så om .........du ger henne skit så kan du förvänta dig ett helvete tillbaka..

LöshoppningPlats:
 Ridhuset på Älvdalens Ridklubb

När:  Söndag 21 November 2010 från klockan 15.00

Pris:  30:- /häst för medlem i ORHS, 50:- /häst för icke medlem.

Det finns tillgång till uteboxar om man vill stanna och titta, fika eller bara umgås !

Anmälan/Frågor görs till Ewa Siitari senast 20 November 2010

Tele: 073 947 62 76 eller ewa_siitari@hotmail.com

Avbokning minst en dag i förväg annars får du betala din plats!

Välkomna !

Ovansiljans rid & hästsällskap


Känsloribergochdalbana...

Just nu känner jag mig så där lagomt less på allt. Suck ! Tycker inte om att känna så här ! Önskar och verkligen hoppas att allt vänder snart !

För övrigt varit en bra dag på jobbet !

Nej en dusch sen eventullet om orken finns så blir det soffan en stund eller två med killen i mitt liv !


Påtvingad ledighet

Hm känns sådär med denna påtvingade ledighet=helg ! Jag tycker att veckan gick alldeles för fort och jag vill ha måndag NU ! Härliga arbetsvecka ! Dock ska det bli väldigt skönt med en bastu och breezer ikväll !
Känns konstigt att inte ha en enda sak inplanerad så man måste passa någon tid idag, det känns skumt !

Red Sune idag, härligt va det i det vackra höst vädret. Luktar ju så gott denna årstid ! Älskar hösten ! Dock kom det en cross som gjorde hästarna något nervösa tog ganska lång tid innan dom varvade ner. Men jag satt kvar det var huvudsaken !

Nej en dusch sen ner och hämta ut paket !


Tjipp o hej !

Att tycka om...

Med natten kommer verkligen tankarna. Hur ska jag göra för att få bort dom från mitt huvud ?
Just nu vore det bra att ha en on/off knapp ! Men men ska sluta gnälla....

Jag tycker verkligen om dig... Önskar att du kände likadant !Vissa tror att kärlek bara är varma känslor
Men det är inte sant
Kärlek är inte bara rosor, kramar, choklad och pirr i ditt hjärta
Nej Jag lovar...
Jag har själv blivit sviken
Jag har själv varit där
Jag har själv känt den smärtan
Den smärtan att vara kär. / Nils Ferlin

Peppa !

Sitter och försöker peppa mig själv till en natt med jobb men det går som vanligt inge bra :/ Men men de löser sig det gör det mesta ! Tycker för övrigt att denna vecka gått kanon fort !

Tack syster för att jag får låna eran dongel inatt och för den goda maten !

Kollat på Uffeträning idag också ! Alltid lika trevligt att kolla på proffsen ! Förhoppningsvis fick Ida till några bra bilder så vi kan byta ut lite på hemsidan !

Nej lär fixa lite innan jag lär åka och jobba för i morgon lär jag inte hinna så mycket mer än mocka stallet för sen lär man ju sova någon timme om man ska orka jobba i Mora på kvällen, som sagt mitt liv består just nu av att jobba !! Tur jag har så liiiite att göra på min fritid att jag hellre jobbar extra :D haha

Tjipp o hej !

Planering och prioritering

Har för tillfället många järn i elden vilket jag iof gillar. Vill ju ha mycket att göra, fungerar ju bäst då men just nu är det lite lite lite för mycket om jag får gnälla lite :) Ska ju hinna med en flytt snart också ;)
Patat med hyresvärden idag och jag kommer flytta tidigare än beräknat så det är dags att ta tag i det där på allvar snart !!

Annars tycker jag allt går undan ! Tyckte nyss att det var måndag !? Vart tar dagarna och tiden vägen ?! Det kan man ju fundera på...

Nej hinner inte med så mycket mer ska ringa samtal, duscha, skicka svar på en del mail och fixa käk innan jag åker på jobb om 1,5 timme !

Hörs då hej !

Tack !

Tack undebara kusinen Ida för den snygga headern på bloggen !

Skönt !

det ska bli så skönt !!!

Nattjobbandes...

Japp då jobbar man natt igen då ! Tiden går fort må jag säga !

BXP har varit inne på verkstan igen och fler besök lär det bli, behöver jag säga att jag älskar den bilen just nu ?! Men men det är bara att bita ihop, se glad ut och kämpa på ! Kul att jag inte har nå för mej på helgerna så jag kan ta på mej extra jobb ! :D

Idag fick jag äntligen ur mig hur jag känner och det känns jättebra ! Trodde jag skulle mista dig som vän där ett tag. Då jag insett att jag verkligen behöver dig i mitt liv känns det bra att så inte är fallet. Många tårar kom idag men det känns skönt nu i efterhand.

Senare idag kommer syster hem. Och jag är ledig hela dagen när jag kliver av 07,30 och då bär det av till hästarna för fodring och utsläpp och sedan blir det hem och lite efterlängtad sömn !

På måndag ska min lilla bäbis till doktorn, det är dags för spruta igen. Som sagt det är tur jag för övrigt är sysslolös så jag kan jobba extra !

Insett att det är fruktansvärt drygt med tankar !

Tack för att jag har den undebara familj som jag är lyckligt lottad att ha, vad skulle man gjort utan dom !?

Blåtira

Idag när jag kom tillbaka från ridturen slog det mig plötsligt att lammen inte var kvar i hagen, det var bara tomt. Jisses vad jag saknar dom små liven ! Förstår dock varför det blev som det blev !
Blåtira kommer ändå finnas kvar i hjärtat, saknar det lilla livet extra mycket !Min kompis och jag förra vintern !

Nej orkar inte skriva mer nu, ska göra mej klar för jobb och efter jobbet blir det kvällsbesök och mys med syster ! Trevligt värre !

Tjipp o hej !

Jobb

Äntligen är det måndag och jobbvecka :) Även om jag jobbat helgen också ! Men härligt är det med vanlig vecka :) Hoppas på mycket extra jobb denna månad ! Jobbar extra idag i Mora innan jobbet i Orsa till eftermiddagen ! Nice !

Ida : ska kolla när det passar ska planera in lite hoppning med Sanna också ! :)

Nej back to work !

Kanske skriver en rad ikväll, man vet aldrig !

Utropstecken

Insåg att jag använt många sådana i mina rubiker....

Väntar på paket, och det är väl något utav det roligaste som finns :) Haha känner mig som en lite unge på julafton ! Hoppas dom kommer med posten i morgon !
Väntar också på att syrran ska få fingrarna ur och göra om min blogg !

Åh kan inte tiden gå lite fortare !? Längtar till min flytt !

Funderar på att gå och lägga mig faktiskt ! Fick ju ett extra jobb pass i morgon så ska jobba innan mitt ordinarie jobb så blir lång dag i morgon och ridningen får jag ta på kvällen när jag kommer hem ! Hon gick så himla fint idag min lilla pärla :)

Åh känner mig så kluven vill inte känna så här ! Önskar jag kunde styra över mina känslor !

Nej nu ropar sängen på mej !


Kärleksdravvel !

Hm vart ju mycket sömn de där... eller inte... Gick av mitt nattpass 07,30 i morse och åkte mot Älvdalen, hovslagarn skulle komma till stallet så fick lov att åka där förbi först och ge hästarna foder, mocka och ordna med betalningen, kom inte därifrån förens 09,15, stupade i sängen 09,30 och blir väckt av mamman 12,10.
Känns att jag lever kan jag säga, vart en snabbdusch och sen bar det av mot Mora för att göra ett kvällspass på hemtjänsten ! Gick ju bra jag lever ju än !!

Ligger nu i sängen och ska kolla på "P.S I love you" hm kommer att gråta mej till sömns ! Fullkomligt älskar den filmen även om det är en sån där kärleksdravvelsfilm ! Och jag är mer än väl övertygad om att riktig kärlek bara finns på film ! Ursch vad jag lät bitter nu men är väl så man blir när man går i livets hårda skola ! Tur jag har nattsällskap i natt, tycker inte om att sova själv, fullkomligt hatar det om jag ska vara ärlig !

Nej nu väntar sällskapet och filmen !

Tjipp o hej !


Mitt håriga, kärleksfulla, älskade och fullkomligt underbara sov och filmsällskap  !

Nattuggla !?

Längesen man skrev något här nu ! Men det är väl så när dygnet bara innehåller 24 timmar och jag skulle minst vilja ha och behöva det dubbla, men men livet handlar om prioriteringar !

Jobbar för tillfället natt, ganska ensamt må jag säga ! Och jag som är så trött av mej :) Men än så länge går det bra men det ska bli skönt att åka hem och lägga sej i morgon det tänker jag inte förneka.

Natten ger mej många funderingar. Över livet i allmänhet, men mest över dig. Börjar allvaligt fundera i dom banorna att det är mej det är fel på helt enkelt. Jag vet att jag inte ska men det blir så ändå. Om jag ändå kunde sluta fundera, sluta bry mig, sluta tycka om... då skulle mitt liv vara mycket enklare.

Har även funderingar över flytten, ska bli så otroligt skönt men det är lite praktiska saker som ska lösas innan, vet bara inte hur jag ska göra men måste komma med ett beslut snart ! Längtar till slutet på November !

Jag fullkomligt ÄLSKAR mitt jobb ! Känns toppen att ha fått den här chansen ! Underbara människor ! *kärlek*

2010 kanske är ett bra år trots allt ?!

Tänker på min morfar... jag önskar jag kunde göra mer !

Vill också tillägga lite kärlek till dom som äger mitt hjärta <3
<3 Emil, Toulouse, Sanna, Arvid och Gunvald <3
Det är ni som gör livet värt att leva !!

Nej nu ska jag jobba vidare !

Sov gott alla som får ! :)


RSS 2.0