Vicky !!!

Självklart ses vi !! Ska bli trevligt så det kan jag ju inte missa !! :)

Ny tid

Ny tid bokad, nervös och mår inte alls bra. Inte 1 utan 2 får lov att titta, känns de som att jag behöver oroa mig eller ?? Kan inte sova på nätterna och på dagarna får man slåss med tankarna. Vill bara få detta gjort, hoppas på det bästa och sen gå vidare !! Avsluta detta kapitel ur mitt liv...

Kommer förmodligen bli tyst nu ett tag framöver !!

Tack för att jag har er som bryr sig och för att jag har min häst, utan henne skulle jag inte överleva sånt här !!Hemma

Nu är hästarna änterligen hemma från betet, dom fick komma hem idag i stället för i morgon !! Så skönt, nu är jag mer motiverad än nånsin !! Nu ska jag ta tag i det här !!

Massor med planer inför veckan, fullt upp som vanligt !!

Nej nu massa att göra !

Tillbaka

Är tillbaka på spanskgården i Mora, inser att jag inte saknat denna grupp ett dugg...
Hoppas de blir bättre ikväll på favoritgruppen !!

Nej nu handla en vända !!


Ikea och Hööks

Japp då var man hemma från trippen till Gävle !! Spenderade inte EN enda krona inna på Ikea de ni !! Men där emot ett x antal kronor inne på Hööks :D Jaja snacka om att man har en bortskämd häst !! Men hon ska inte behöva frysa i vinter i varje fall !!

Nej nu ska jag göra mig i ordning och åka på dejt !!

Ha en trevlig kväll för det ska jag ha !!

Fler timmar på dygnet, tack !!

Varför kan inget gå som jag vill ?? Sucka, tråkigt T att du inte kunde följa mig till Våmhus :D haha vi hade ju haft så fruktansvärt roligt ;) Men men får lösa det på nå annat vis !!

Trevlig promenad i natt, kändes som den kunde behövas.

Blir nog Leksand i eftermiddag, kommer hem sent. Hoppas på filmmys efter det, får se vad klockan blir !!

Köpt mig en ny kalender igår, bra bra. Så nu Vicky är den 12:e inskriven ;) Snopparty i Kåtilla kan det bli bättre eller ?? :D Haha kommer nog bli riktigt skojj de där.

Nej göra mej klar för avfärd kanske ?


Hörs då hej !!

Senaste nytt

Trippen till Borlänge va kanon, tack Lotta o plast morsan för en rolig och välbehövlig dag !
Träffade Magnus en vända, hämtade massa hästfoder, handlade lite på Aubiose och drack världens godaste milkshake på Max !! Trevligt värre !!

Idag har det också varit fullt upp med jobb, i morgon är det lika ska till Våmhus o köra hö, någon med BE kort som vill hjälpa till ?? sen en resa till Leksand eller besök vet inte riktigt än vilket av dom det blir... Torsdag blir det resa till Gävle, IKEA o Hööks here I come !! Fredag, lördag och söndag kommer att spenderas med jobb i Mora. Hm varför är man så upptagen fast man är arbetslös ?? Konstigt det där men ska inte klaga det är ju rätt skönt att dagarna går !!

Nu ska jag på nattdejt och gå en promenad !! ;)

God natt alla !!


Borlänge

I morgon blir det Borlänge på eftermiddagen. Hämta och lämna. Och så klart en sväng på Aubiose ;) Ska bli skönt att komma iväg en vända och umgås med Lotta en vända och såklart plastmorsan :D Hoppas bara att jag hittar ett fynd i morgon nu då !!
 
Mr X har nu kommit hem och verkar väldigt trött och slut så vart inte umgås ikväll :P Men är faktiskt riktigt förstående varför !! Får se om det hinns med nå dejtande i morgonkväll då... Hm är ju lite mycket nu !!

Fått supermycket gjort i stallet så nu är allt nästan klart för att ta hem hästarna, och det ska bli så fruktansvärt skönt att få hem dom så att man kan komma igång på riktigt !!

Här kommer lite bilder på förändringen !!Nya handdukar o nya supersnygga diskborstar !! :)Dom supersnygga diskborstarna !!Nya klockanSannas boxLasses boxSunes boxSkötar platsen

  

Dom nya snygga boxskyltarna !!

Vi är iallafall jätte nöjda över reslutatet så här långt, det är ju inte riktigt klart än det finns ju lite små detaljer som saknas men som förhoppningsvis kommer inom kort !!

Arbetslös AB

Märks att man jobbat mycket på sistone, för nu när man blivit arbetslös har man lite smått panik i kroppen när man inte gör någonting så senaste dagarna har jag varit riktigt effektiv om jag får säga det själv.
Jag har hunnit sätta upp en ny beteshage, målat stallet 2 gånger, ridit, putsat massor med läder inför sommaren, fixat med foder, telefonjourer, varit på träningar både i Mora o Leksand, och det var bara lite av sakerna...

Är lite att göra än i stallet innan hästarna får komma hem. Men det blir så snyggt !! Kommer bilder senare på resultatet !!

Hm vad händer i helgen då ? Funderar på vin i morgon men vet inte riktigt hur jag ska ta mig, blir ju ev Leksand på söndagen också beroende på väder. Måndagen ska jag iallafall till Borlänge och hämta foder och så ska vi väl hinna med en liten vända in på Aubiose också :)

Längtar enormt till hästarna kommer hem, ska bli så skönt att komma igång regelbundet efter sommarens vila.

Nej nu ska jag ta en varm dusch !!

Ekorrhjul

Känner att viljan finns men inte riktigt lusten och orken !!
Fastnat i hjulet och känner att jag måste ta mig ur det !!

Ringa 2 viktiga samtal i morgon !!

Tack Emilia för daten idag, kul att ses !!

Haft en trevlig em/kväll i Leksand med plastmorsan !!

Nej nu blir det sängen !!


God Natt !

Doktor

Telefonkö i hundra år för att få svaret att jag får vända mig till Mora ?!
Men är det så det ska vara så....
Orkar inte men jag måste väl !!

Väntar nu på samtal, måste göra mig i ordning och åka ner på Arbetsförmedlingen, in på Morins en vända, sen till hästarna, sen blir det Mora :) Kommer att befinna mig på MoRk hela eftermiddagen/kvällen !! Skönt !!

Nej göra sig i ordning var det !!

Orolig

Har nu allvarligt börja bli orolig. Måste kolla upp i morgon.
Vill ha det svart på vitt att det inte är någon fara.
Tänk om det är något allvarligt ??

Vänner

Tråkigt att dom vänner man trodde sig ha inte finns !!


Helgen

Igår var det en sån där jobbig dag på jobbet !! Ursch hoppas att denna kväll blir bättre !! Men kvällen avslutades trevligt i varje fall ;) hehe

Helgen kommer att mestadels bestå utav jobb, sen lite häst ska vi också hinna med. Sen förhoppningsvis dejt på söndag !!

Undra varför allt har börjat kännas bra ?? Hm allt kanske löser sig ändå som alla säger... Det tåls ju att fundera på !!

Lite allt möjligt !

Haha nej Jossa så roligt ska vi definitift inte ha :D

Dejten igår gick bra !! ;) hehe Undra om de kanske blir en till idag ??

Kvällen består av jobb, jag som hade velat följa till Leksand och Rättvik :/ Suck men vad gör man inte för ekonomin !!

Hm nej nu ska jag tvätta några maskiner innan jag måste göra mej klar...


Ha en bra dag o kväll alla för det ska jag ha !! :)Nu blogga

Nu har jag lite tid över till att blogga !! Vad har senaste veckorna bestått av i mitt liv som fått mig från datorn !? Jo jobb, dejter med Renate, träningar, rengöring av terriarie, fest hos Helen, M&M, ridit hästarna till betet och barnpassning. Hm inte illa !!

Nu ska jag börja med lite klagande när jag återkommit till bloggandet. Jag förstår mig inte på människor som kan göra djur illa !! Vi har en granne som starkt ogillar katter, han vindar vedträn efter dom och igår när jag gick med hunden så tänkte han kasta sten efter MIN KATT men sen såg han att jag kom så då nervösskrattade han istället och frågade om hon följde med på promenaden !! Vilken jäkla idiot !! Så nu får nog mina katter bli innekatter för här verkar man ju inte kunna ha katterna ute !?

Nej över till något roligt. Jag har varit barnvakt åt världens underbaraste unge Benjamin !! Tack Vicky för att jag fick låna honom !! :) Längtar man till egna barn då tro !?

Nej nu orkar jag inte skriva mer så nu kommer lite bilder....

Bästa bilden till sist....


Haha

HAHA jag har visst fått en ilsken liten kommentar om att jag bloggar för lite !
Jag vet och ber om ursäkt för det !!

Nu kommer det säkert mer klagandes för detta blir också ett kort inlägg då någon väntar på mig ;)

Helgen har varit helt underbar !! Ville inte att den skulle ta slut !!
Längtar redan till nästa år !!

Pappan fick förfrågning om giftemål så snart är jag bortgift !!

Kort kommer KANSKE i morgon, ska på läkarbesök och jobb så får se vad som hinns med....God NATT !!

Kul

För i morgon ska vi ha så fruktansvärt roligt !! Synd att du inte kan vara med Renate !! Men som vi bestämt så blir det en repris snart !!

Nej nu ska jag fixa inför i morgon !!


See you !!

Mora festivalen

Hade enormt trevligt på Mora festivalen !! Bilderna kommer senare !!

Ser fram emot en lika trevlig helg nu till helgen !! *Längtar*

Nej äta lite korv sen blir det sängen !!

Mora

Nu blir det Mora festivalen och umgås med massa myyyyys folk !!!! :)
Ha en trevlig kväll alla för det tänker garanterat jag ha !!!


Hörs då hej !!

RSS 2.0