"Secret Project"

Jaha snart drar secret project igång... ska bli kul att ha något att pyssla med ( som att man inte har det ) när familjen drar till Skövde på SM. Kommer bli kanonbra, kommer ha uppdatering i bloggen förhoppningsvis om jag har orken kvar :D ska ju orka med jobbet o hästarna också :)
Har iallafall köpt skohyllan, lite penslar och maskeringstejp som start, i morgon blir det färgaffären och lite mer inköp så det bara är att sätta igång när jag kommer hem på onsdag, och ikväll blir det nog sy klart allt tyg så det är klart !!

I morgon blir det solning, lek med J, sätta upp ny beteshage, förhoppningsvis lite målning, tvätta, gjuta betong till tvättvindan, städa, rida och sen blir det nog kväller !! :) Känns som om dagen i morgon är fullspäckad !!

Va på DollarStore en vända idag såg massa saker som ska inhandlas inför helg v 32 :) Såg även C men inte såg han mig inte :P

Nej nu blir det soffan !

Varmt

Jag tycker att det är fruktansvärt varmt ute, vill ha vinter och snö....

Jobbat och shoppat idag....

Nej funderar på att käka lite, åka och rida sen kanske bada :)


Ha de så bra alla i värmen !!


Östäng

Va hem till moster i östäng igår kväll, trevligt med glass, jordgubbar, nötter och ett eller kanske tre glas vin :) hehe Men gott det var det.

Ikväll blir det jobb, så sover i Mora inatt tänkte jag sen jobb i morgon sen ledig tisdag och då blir det lek med J !! Måste även fixa lite grejjer inför veckan som kommer ;) hehe Ska försöka få upp en till beteshage till hästarna på tisdag !!
Fick sms igår så blir förmodligen inte själv nästa helg :) *glad* Och jag hoppas verkligen att det blir så nu !!

Pappa kom hem igår också med massa äcklig fisk !! uäck men skönt att han kom hem :)

Nej nu ska vi fira T som fyller år i morgon !! Grattis grattis !!

Kåtilla

Var en mycket trevlig kväll i Kåtilla igår, tack för trevligt sällskap vi lär ju göra om det när alla är lediga dagen efter :) Kommer definitift inte glömma tummen o falukorven :D Tack M och V och vi fåt väl inte glömma T för en mycket trevlig kväll med mycket skratt, den behövdes !!


Efterlängtade bilder...



Haha hungrig ??



Reklamkort för salongen :)



Gott med glass eller hur Lys ??



Benjamin tyckte om tant Ewe !! Go unge de där !!



Salt är gott !!



Underbart....



Bra när man har mycket i huvudet....

Mission completed

Skönt med cykelturen igår kväll, han tänka mycket och göra mej av med många funderingar.

Har änterligen fått tummen ur och flyttat över kort från mobilen :) duktigt !!

Träffat E, L och A på klubben idag var riktigt trevligt !! Hoppas de gick bra för E och L hann ju inte kolla klart då M och V skickade mig på uppdrag "gröna apoteket" följde med M till Mora då hon skulle släppa av A på tåget.



Smygkort som jag kommer få smisk för :P



Nej käka lite sen blir det alkoholintag i Kåtilla, trevligt !!

Ha en trevlig kväll allihop för det ska jag ha !!

Ledighet

Ska bli så enormt skönt med ledigt i morgon så det vet ni inte... Skönt att släppa jobbet för ett dygn.

I morgon blir det solning, hälsa på E som ska tävla på klubben (synd att inte T & J kunde komma :( ), köpa vin, handla lite inte secret project, mata hästarna och kvällen avslutas med trevligt sällskap och vin !! Kan dagen spenderas bättre ? skulle inte tro det :)

Min agenda känns också lite upptagen för tillfället, massa jobb, massa dater och massa annat smått och gott som mitt liv bjuds på just nu... Tiden går fort när man har roligt, om man nu har så jäkla roligt !?

Saknar mina pinglor hemskt mycket !! C och I ska vi våldgästa E och supa ner henne tro ? Borde räcka med två cider med den där dieten :D haha nej hemska mej !! Borde iaf ta den där kvällen snart !! :D

Nej motionera lite nu så man kanske blir smal någon gång !!

Mora

Åka till Mora snart, jobba ikväll och heldag i morgon...
Kanske träffa T ikväll beroende på hur man orkar och mår...

Nej göra sig klart för avfärd tro... ??

Längtar till fredag fruktansvärt mycket !!


Skönt

Jaha då var man hemma då efter en lång dag med jobb och hästar. Kikade förbi H på trafikskolan idag och vi planerade mer inför sommarens höjdpunkter :D haha längtar fast det är ju några veckor kvar : / Men hinner blir mer skojj där emellan, ringde ju även J idag och bestämde lite träff, ska ses på fredag och får ju då även träffa E :) Kul va ju ett tag sen !! Och som grädde på moset är man leeedig på fredag, så himla skönt !!

Måste verkligen få tummen ur och lägga över bilderna från mobilen, kommer bli ett långt inlägg kanske gör det senare efter duschen... nu känns den väldigt lockande !!

Jobba i morgon också men blir kvar i Mora tills på torsdag, kanske hinner hälsa på T en vända ?? :) Ska iaf träffa H & A på torsdag efter jobbet, känns som om jag är lite fullbokad... Men inte klagar jag inte...

Nej duschen kallar....

Man saknar inte kon förens båset är tomt.... Kom ihåg det !!

Planeringar

Har några planeringar nu inför sommaren, och det är ju inte helt fel att ha lite att se fram emot :) H ringde mig när jag va på väg ut till stallet o flikade in att vi måste göra en repris från förra helgen, och det måste vi abslout ;) haha trevligt trevligt !! Bestämt helg så ska bara kolla upp det ikväll på schemat så fixar jag det på mötet i morgon. Har även planerat in vecka 32 :D Kommer bli kalasbra det !! I har ju även lovat en båttur med alkohol eller hur var det ?? ;D

Hoppas även att C, E, I och L kan komma vi hade ju så trevligt på jobbet idag :) Tack flickor alltid trevligt sällskap kommer sakna er i sommar, tur vi är dörr i dörr !!

Varit ute i Kalser och ridit ikväll, gick kanon och det känns så skönt efteråt. Nu känner jag mig mer sporrad än förut. Och det dels tack vare min mormor som sa en sak till mig nu i helgen, sånna saker gör en glad och mer motiverad till att fortsätta sätta upp mål.

Och änterligen är midsommar helgen över !! Och för mig har det inneburit 30 timmars jobb, och förhoppningsvis och då menar jag verkligen förhoppningsvis så kanske det blir en bra lön nästa månad....
Börjar ju på schema i morgon, nice, synd bara att det är "fel" grupp, men men de får väl gå för den här sommaren.

Skulle träffat M igår kväll men de blidde inte riktigt så, tråkigt hade sett fram emot det faktiskt, men de är som vanligt när man ser fram emot saker.... men F kom förbi en vända, det var trevligt !!

Många tankar och funderingar just nu....


Nej dusch sen soffmys !!

Vädret

Ja inte är det direkt uppiggande väder detta men inte spelar de då mig någon roll då jag ändå ska jobba !! Så ha en trevlig och blöt midsommar ni !! haha !!

Har sagt det en gång förut och säger det igen, när man inte kan stå för den man är behöver man inte kommentera, iallafall inte i min blogg!! Så onödigt !! Jag är visst glad för att jag har ett jobb men läs innehållet i inlägget, har jag klagat över att jag har ett jobb ?? Det jag klagade över är att man ska jobba 4 helger av 5 och att cheferna behandlar vikarier som skit.

Hm blir inte riktigt som jag tänkt mig men blir nog bra ändå.

Nej göra mig klar för jobbet...


Glad Midsommar !!

Hörs då hej !!

Less

Känner mig bara fruktansvärt less på allting. Fick mina scheman för sommaren igår. Kul kan en del tycka men inte jag inte... Första perioden jobbar jag 4 helger utav 5 !! Är det ens mänskligt ?? Undra hur cheferna som lägger dessa scheman tänker, skulle dom själva vilja jobba efter dessa scheman ?? Skulle inte tro det, men vi är ju "bara" vikarier och oss kan dom göra som dom vill med. Inte konstigt att Mora kommun inte har vikarier...

En positiv sak idag är att mitt paket har kommit, fast det lär väl sluta negativt med att inget passar !! Nej ska sluta vara negativ nu... Mötet med G gick ju faktiskt också bra så det känns skönt !!

Släppte hästarna på bete igår och det är så oroligt skönt !! Kollade till dom i morse och Lasse o Sune va skittrötta å låg ner när jag kom :) Så söta så dom "små" liven...

Nej nu ska jag åka ner på bynn å hämta mitt paket !!


Hörs då hej !!

Trevlig kväll



Hade en enormt trevlig och rolig kväll igår !! Tack H det måste göras om och förlåt A för att jag åkte hem men förhoppningsvis blir det många fler gånger i sommar !! :)

Kul att även A och T kikade förbi, vi lär ju ses snart igen !! Har inte haft så här kul på länge och det var mer än välbehövligt !! Mycket skratt blev det.... Mindre kul idag kanske haha fast när jag blir bakis så får jag ett starkt städbegär så det kanske blir kanon de här....

Nej nu känns soffan lockande....

Tankar och funderingar

Känner mig på mycket bra humör, kanske det kan bero på att jag fick träffa brudarna idag !? Jaja hur som har jag ställt in mig på att försöka tänka o se positivt på allt som händer och sker (hur svårt än de kommer att bli) men jag ska verkligen försöka !! Känner mig nu motiverad till vissa saker som jag inte orkat ta tag i riktigt men nu ska det bli ändring på det.

Igår kväll funderade jag över vilka vänner man igentligen har... Alltså vilka som verkligen finns där när man mår dåligt, och när man verkligen behöver dom. Fick oväntade sms igår och även om det var över en "skitsak" så vart jag glad för kontakten, var ju ett tag sen man hörde ifrån dig och jag hoppas det håller i sig. Saknar vissa vänner mer än andra.

I veckan känns det som om jag har lite planerat, bra vill ha lite för mig. I morgon kommer hovslagarn och så ska vi bygga sommarhagen, jag har sovmorgon vilket är skönt då jag fått alldeles för lite sömn på sistone. Tisdag är det jobb och träning. Onsdag kommer hästtandläkaren. Torsdag blir det jobb tror jag.... Ja det var ett litet utdrag ur mitt liv den närmaste veckan det...

Fick rummet städat och gardinerna o sängkläderna bytta igår, va verkligen aktiv, vet inte rikigt vart energin kom ifrån men väldans skönt att det vart gjort i varje fall... så skönt att somna i nya sängkläder...

Ser fram emot tjejkvällen med grill, spel och alkohol :)  Ska bli så trevligt !!
Sms sms sms... ja vad mer säger man ?? ;)

Nej nu blir det dusch sen spela Buzz eller va de heter med M och A...

Hörs då hej !!

Tro

Vet inte vad jag ska tro eller tycka längre....

Hopplöst....

.......

Vet inte vad jag ska säga eller göra längre... Orkar liksom inte heller.
Känner mig för tillfället rätt tom på ord så blir inte mycket sagt som vanligt.

Hm en dag i solen kanske ?


Nej nu ta en tur med babe`sen som får en må toppen !!


Hörs då hej !!

Tyst

Har inte bloggat på länge nu, har ingen lust att blogga längre, har kanske ingen större lust till nå längre... men men ska väl försöka ta mig igenom denna period också...

Kommit hem från Borlänge där jag spenderat helgen hos Älsket !! Tack för en underbar helg... Behövde den verkligen för mitt mående, hemma igen och det märks verkligen.

Sanna fick sin nya grimma idag, hon vart sååå snygg !! (bilder kommer senare när ork finnes)

Träffat R här i Dalen också, kul värre va ju ett tag sen nu, och kul har vi haft !!

Idag har jag varit i stallet, satt upp hage, umgåtts med syrran o kaka, gjort god efterrätt, varit på VC och gjort cellprov. Hunnit med mycket idag...
Nej nu blir det nog sängen, ska släppa ut hästarna i morgon sen iväg med E till vettis för kastrering.

Förhoppningsvis får jag fingrarna ur snart o sätter ut bilder...


Hörs då hej !!

RSS 2.0