Ny look !!



Lyset <3 Min fru !!

Varit i Borlänge tisdag till onsdag... Underbart, fixat ny frisyr och längre naglar ;) Kanske kommer upp bilder sen när jag orkar lägga över på datorn, annars vet jag en annan som har bilder på mig i bloggen :D Urscha !!
Trevligt var det iaf, fast sov ju i annan kommun :P F-låt Lysmys för att jag va otrogen mot dig !!

Träffade också den helt underbara C <3 Va roligt att ses och jag hoppas att det blir snart igen. Jag måste åka ner med bil framöver så man lättare tar sig ut dit. Saknar er enormt mycket !!

Frågan som ställs är: När ??

Vet inte vad jag känner just nu, mår inte direkt bra det vet jag !!
Blir nog tyst härifrån ett tag !!

Stallet väntar och gröten blir kall....


Hörs då hej !!

God Natt !!

I morgon åker jag änterligen till Älsket !! :) Dom här veckorna gick fortare än vi trodde !! Tack och lov säger jag för det !!

En sak som jag gått och funderat på väldigt länge är varför man tar på sig en uppgift som man ändå inte klarar av ?? Varför överlämnar man inte den till någon annan eller engagerar sig för att kanske klara det !? Blir inte klok på detta. Och det ena blir värre än det andra, suck säger jag, lägg ner !!

Fick ju hoppa in en vända och jobba idag också, trevligt med extra pengar. Gick ju bra så det va ingen fara.

Red en vända på Sanna när jag kom hem, M och Kippis hängde på, trevligt var det !! Har hämtat ut min biljett också :)

Vet inte hur jag ska göra i morgon, har beslutsångest. Hjälp mig någon. Tänk om de va som när man va liten, inga bekymmer alls, livet bara lekte, det var tider det....


Nej nu blir det sängen så jag orkar upp i morgon !!


God Natt.... Hörs då hej !!

Mycket att se fram emot !!

Ursch hade så gärna velat ha en egen dator... skulle vara så skönt !! Kunna spara alla sina bilder, spara favoritsidorna... ja allt det där, ha lite privata saker.... Så drygt också när alla vill sitta här, men men...

Igår bokades de resa :) Älsket bokade kryssning så i början på februari åker vi !! Så kul och skönt ska de bli att få komma iväg lite från all stress !!  Längtar !!



Vaknade av ett samtal i natt, vet inte hur jag ska reagera !? Vet inte vad jag ska känna !
Fick andra sms också som faktiskt gjorde mig glad !! :)


Längtar så enormt mycket till tisdag !! Träffa Älsk igen och så ska jag änterligen fixa håret !!
Ska bli så otroligt skönt och trevligt !!
Har ju lite att se fram emot nu och de känns bra, måste ju ha det när det känns tungt att leva :P

Jobba ikväll, känns så där, roligt att jobba kväll men hoppas att jag slipper en viss tur, men med min  tur lär jag väl få den turen. krångligt att förstå ?? :) Haha invecklad jag jag vet !

Fick reda på en sak idag, det gjorde mig riktigt förbannad. Är det så jäv*a svårt att hålla sig till sanningen ?? Varför inte bara stå för det !! Det kommer alltid fram i slutändan ändå och den enda ni förstör för är er själva !! Idioter !!

Gjorde i ordning frukost åt alla här idag !! :) Mysigt att äta med hela familjen för en gångs skull och inte helt ensam som annars. Det var himlans mysigt ska ni veta, måste göras om !!

Nej nu ska jag gå och göra mig iordning inför jobbet !!


Ha en trevlig kväll alla ni som förtjänar det !!

Hörs då hej !!

En dag jag helst vill glömma...

Idag har det varit en sån dag som man helst av allt hade velat ligga kvar i sängen och dra täcket över huvudet. Bläää säger jag bara...

Dagen började med en grötfrukost, sen åkte jag till stallet, allt väl så här långt... Började mocka, fixa och dona i stallet och när jag änterligen är klar och ska bara gå ut och tömma sista skottkärran för att sen ta in hästarna inför ridturen så inser jag att hästarna inte är kvar i hagen, nej då har hästjä*larna sprängt hagen !! *förbannad*
Släpper skottkärran o springer in i stallet igen för att hämta en hink med kraftfoder, tror ni dom bryr sig om mig ?? Nej !! Dom springer upp på stora vägen o försvinner bort... jag visste inte vad jag skulle göra !? Där stod jag helt ensam med tre hästar lösa, kul eller inte !!
Fick ta bilen och leta... hittade dom en bit från stallet och då hade några snälla människor kommit ut för att hjälpa, ett STORT tack !! Fångade in odjuren och dom hjälpte mig tillbaka till stallet med dom !! Tack och lov hade det gått bra, Kippen hade fått lite balltramp och rivit sönder täcket.
Väl tillbaka i stallet kom mina medryttare :) haha  Så vi for ut på en ridtur, trevligt trevligt !!



När vi kom hem så mådde inte Kippen nå bra, troligtvis kolikkänningar, alltså vilken dag, plus att jag inte hade någon hjälp att laga den förbannade hagen... Som tur va kom T hem och hjälpte oss med hagen !! Alltså kan säga att jag tappat tålamodet. Ursch... Men allt slutade trots allt lyckligt !! Och det tackar jag för !! Sune stackarn har lite svullna senor som jag hoppas går ner, men han får stå lindad i natt och så får han stå i morgon så de ska nog bli bra hoppas jag !!


Fått sms nu på kvällen som har lättat upp min dag oerhört mycket !! :) Mer tänker jag inte säga om det, känns riktigt bra, om vissa bara visste säger jag bara !! *skratt*

Nej nu blir det sängen då jag ska upp och jobba i morgon !!

God Natt !!

Irriterad

Irriterad på allt skitsnack !!

Är så irriterad att jag inte ens kan koncentrera mig på att blogga !!

Tar det i morgon i stället !!



God Natt !!

Tuvanbro

Jobba jobba jobba :)

Hugin

Japp idag har man gjort första riktiga arbetspasset på den nya gruppen som jag inskolades på :)
Gick riktigt bra tycker jag, bättre än jag trodde.

Till M för att du åkte till Kvarnen i Orsa och hämtade kraftfoder åt mig !! Du är guld värd !!
Tack min vän, du betyder !! <3

I morgon blir det jobb på favorit gruppen !! Kul och ett stort plus är att L jobbar, ska bli riktigt roligt, va ju längesen nu man träffades o snackade !!

Varit till stallet nu efter jobbet och ridit min häst trots att snön öste ner, riktigt duktigt av mig tycker jag :P

Fått en kommentar av en Anders i min blogg !? Vem är du om man får fråga ?? :)

Nej ska gå och käka något nu sen en snabbdusch innan sängen, jobb i morgon ju...


Dagens fråga är : Ska man eller ska man Inte ??


Hörs då hej !!

En helt vanlig måndag.

Ja den har varit helt vanlig :) Grötfrukost sen stallet. Fick skön sovmorgon i morse, tack M för att du släppte ut hästarna och lät mig få sova.

Red en skrittvända på Sune med M & Kippen. trevligt var det trots att snön öste ner....
Har tänkt mer och mer på en sak nu och det känns rikitgt bra, ska försöka satsa så mycket jag kan på det. Pratade med E idag också och hon lovade att hon skulle hjälpa mig :) Tack vännen, känns skitkul !! Ska åka ner med Sune framöver och hon ska komma upp med Cirocco :) Så kul !!

Har änterligen tvättat klart hästsakerna som vi skulle tvätta också, nu är det bara sommartäckena som ska tvättas inför sommarsäsongen...

Skrivit två ansökningar på jobb idag också, hoppas verkligen att man kunde få ett av dom, skulle kännas så mycket bättre med allt då !! Men har ju även funderingar på att plugga, hm men vet inte riktigt till vad än...

Jobb i morgon, på Hugin, känns sådär... men men hoppas att det går bra, men det tror jag väl att det ska göra. Sen kvarnen i Orsa, måste handla foder då mitt är slut...

Nej nu ska jag åka ner på byn en vända sen ska jag hem och göra blåbärspaj med vanlijsås...


Hörs då hej !!

Julen har åkt ut !!

Så här vart mitt rum efter att jag plockat bort julen !!









Gardinerna jag fick med M & D i julklapp, superfina och passade utmärkt till rummet och fondväggen. Inte trodde jag att killar tänkte så kreativt :)


Maria Grane

Varit med M o Kippis ner i Mora på ridklubben, va hoppträning för Maria Grane.
Kul men väldigt segt och utdraget.

Va borta helaste dagen lång...


Hörs då hej !!

En lördag hos Lys

Japp vart en heldag hos slampLys ;) Kom dit 06,oo på morgonen :)



Uppknäppta byxor ;P



Kollar till maten....



Vem messar hon till när det inte är mig ?? :O  B G kopian kanske ?? :D

När jag kom 06,oo på morgonen så började vi med lite snack som jag somnade ifrån :D haha stackarn pratade med mig o jag bara somnade :P F-låt !!
Sen åt vi gröt med äppelmos och så gjorde vi oss i ordning för en promenad mot Kupolen !!
Där handlade Lys en Björn Borg väska och så gick vi och fikade, va även in en vända på GAME och träffade B G kopian !! trevligt trevligt var det !! Btw så har han utlovat vattenkrig i sommar och så ska han klättra naken på fotbollen i rondellen, lovar att jag ska återkomma med datum så ni vet ;) haha trevlig prick de dära !!

Hm vad hände mer då ?? Pratade på hennes msn och skämde ut mej bland hennes vänner, inget ovanligt med andra ord... haha

Sen kom pappa o hämtade mej !! Åkte hem mot Dalen igen då !!


Tack för en underbart trevlig heldag, du betyder väldigt mycket mer än du tror ska du veta !!

Snart bär det av neråt igen !! :)

Fredag

Inte gjort så mycket, longerat Sanna :)



Så fin mitt hjärta !!


Hörs då hej !!

Tysthet

Är det värsta jag vet... Iallafall i detta sammanhang, hade inte spelat någon roll om jag bara fått "ok..." tillbaka eller "jo..." men inte denna tysthet, den tycker jag inte om... Det skrämmer mig att jag inte vet !!





Den eviga frågan som ställs är... Varför gör du så här ??


Sadel

Nu har jag änterligen fått tillbaka min sadel, skitig och trasig va den, sista gången jag lånar ut några saker innan jag sålt dom kan jag lova. Skulle aldrig kunna göra så här jag.



Varit i stallet hela förmiddagen, mockat, fixat hö och kraftfoder och så red jag Sune en vända :) Gick bra trots att han va lite spänd. På grund av kylan så får nog Sanna stå idag ska ju snart iväg till Ridhuset med M och Kippen också så.

Så himla skönt att man städade igår, har ju lite ont i nacken efter gårdagens flygtur : / sen va de skönt att sova i nya sängkläder, så nu har jag bara lite tvätt som jag ska ta hand om idag... Blir nog en film ikväll. Sällskapa ??

Nej dra mej till stallet nu....


Hörs då hej !!

Natti natti

Nu blir de sängen för mig.. efter allt städande vart det en dusch sen parkerade jag i soffan.
Borsta tanden sen hälsa på John Blund !! Skönt !!


Varför denna tystnad ?? Är det nu jag ska förstå att det roliga är slut !?
Att det bara va och är på dina villkor ??



God Natt !!

Flygtur a´la Sune



haha ja jag har lyckats flyga av Sune igen :P Men denna gång så hoppade vi natur hinder o kraken var så himla glad så han bockade o sparkade bakut och jag var förståss inte beredd på detta :D Men men huvudsaken är att det gick bra !!
Kul hade vi då !! :)

Städat bort julen idag också !!  Så skönt !!

I morgon blir det stallet, mocka och rida två hästar, sen blir det nog ridhuset med M & Kippen !!

Nej nu ska jag stryka klart gardinerna...


Hörs då hej !!

Rubrik saknas...

"Vad är det som gör att vissa människor klarar livets tuffa utmaningar medan andra låter sig krossas?
- Det är små omständigheter som gör att man väljer riktning.
- Att ha en tro på något är det viktigaste. Att ha en inre kommunikation och sätta upp konstruktiva mål är det näst viktigaste.
Man ska ställa sig frågan; Vem vill jag vara?
Vi människor sätter alldeles för låga mål, vi är dåliga på att förverkliga våra drömmar och alldeles för rädda för att misslyckas."

                           "Monty Roberts"

Äcklad

Är seriöst äcklad... ursch, kan inte ens tänka tanken. Trodde inte sånt existerade.
Men men det finns folk till allt. Har lite svårt att smälta detta bara....


Mörker

Envis som man är så skulle man ut och rida efter jobbet fast det var mörkt ute :P
Gick bra fast skulle behöva en bättre pannlampa.... C fick ställa upp som stöd genom skogen, Tack !! Sen fick jag ett annat samtal, vet inte riktigt än hur jag ska hantera det...

I morgon blir det jobb, sen blir jag nog kvar i Mora hos mormor tills mor slutar jobbet.

Längtar enormt mycket till måndag... Men har ändå ångest, varför känner jag så här ??
Jag vet vad vissa tycker, men det är inte så lätt, då skulle jag väl gjort det för längesen !!

Nej nu blir det soffan en stund till sen sängen...


Hörs då hej !!

Grattis Lys !!

Ja må hon leva ja må hon leva ut i hundrade år !!



(snodde bilden från hennes blogg) :)

Grattis
Älskade vän !! Hoppas du haft en underbar dag !!
Du får en grattiskram på måndag !!

Jobb, häst och hästjobb

Jaha nu är Sanna klippt, skönt !! Stort tack till A för all hjälp !!
Skönt att kunna rida utan att hästen är dyblöt i svett när man kommer tillbaka
till stallet....



A i full gång med klippningen...



Naken :)



En halv häst låg på golvet när vi va klara !!


Hänt annars i mitt liv då ?? Varit mycket häst nu på sistone, följde M till ridhuset
nu ikväll och kollade när hon red Kippis, annars har jag varit i stallet hela dagen...
mockat hela stallet, ridit två hästar och fixat med kraft och hö... Kul...

Fick höra igår att det syns att jag gått ner i vikt :) Glad blev jag !! Känns skönt att det
ger lön för mödan om man säger så :)

Jobba i morgon, jobba söndag också... Känns bra med jobb, men är 4:e helgen på
raken nu, känns lite tråkigt kanske... men men skönt skönt när lönen kommer.

Bokad tid i Borlänge den 27:e :) Klockan 10.oo ska jag vara där !!
Dejt med Lys är inbokat sen länge men nu är allt klart för avfärd !!

Skickat iväg min dator också... suck, vill ha en ny !! nån som har en på lager ??

Vet inte hur jag ska göra med vissa saker, suck, kan inte någon bara säga hur jag ska göra !? Vill bara att allt ska lösa sig !!


Nej nu blir det sängen !! God Natt !!

12:e



Bara jag o Lys som förstår bilden ;P

Ska jag till min kära Lys :) Numera kallad slamplys :D tihi fast hon va dum idag !! dumma dumma dummaste !!
Hon kallade mig idiot :( snyft !! ledsen i ögat vart jag :( Men förlåter henne :)
Får ju kanske träffa den kända Björn Gustavsson :)
Tror jag ska börja plugga i Borlänge jag med :D Hon och hennes studiekompis bakade istället för att plugga, det är tydligen så man gör där nere :D HAHA

Kollar på drömkåken nu... bra film... typiskt min tur, va kanske bra att jag o M inte köpte hus :D

Jag längtar ihjäl mig till måndagen !! vill ha den nu !!

Nej nu blir det nog soffan igen... har så tråkigt !!!

Dåligt med bilder på sistone, lovar, ska bli bättre på att knäppa och lägga in bilder !!

Hörs då hej !!

Skönt med sovmorgon !

Idag fick jag sovmorgon, och jag vaknade och var pigg klockan 06,oo
kul va ?? när jag för en gångs skull inte behövde upp och jobba eller
upp och släppa ut hästarna då vaknar man och är PIGG 06,oo !?
Sjukt !!

Hänt annars idag då ?? Inte mycket, ridit två hästar, slapp mocka då M gjort det
åt mig :) Tack !! Kollat på sista desperate housewives avsnittet :,( *sakna*
Men men hoppas M får till säsong fem....

Hm vad händer i veckan då ?? Ska till Mora på torsdag vad jag vet, ska på vårdplanering.
Men sen då ?? Längtar till 12:e.... Känns som om det är månader dit !!

Nej nu blir det duschen sen myspys ! Måste ju ner till syster och packa ihop datorn.


Hörs då hej !!

Anonym

Jag blir inte sur !! Tycker bara att om man ska komentera så kan man stå för vem man är !!
Om du nu stör dej så mycket på min blogg så tycker jag att du ska sluta läsa den !!

För nu kommer inte jag bry mig nå mer om dina kommentarer !!

Anonym

Varför skriver du inte bara ut vem du är  ??

Försöker vara rolig ?? Kanske är så att du saknar humor ??

Jaja om det jag skriver stör dig så mycket, varför läser du då min blogg ??

Nej orka !!

Fullt upp !!

Sitter på jobbet just nu, kallt är det ute... tempmätaren ute i Selja-Långlet visar på -27grader, inte så konstigt att man håller på att frysa ihjäl om både fötter och fingrar. 

Ska försöka rida två hästar när jag kommer hem trots kylan... 

Hade fått en gullig lapp av mamma på köksbordet i morse :) Jag hade ju glömt att sätta i motorvärmare i min bil så jag fick ta hennes skrev hon :) Har världens bästa mamma jag !! :) Kärlek.... 

Nej nu ska jag fortsätta jobba !!


Hörs då hej !!

Ridhuset



Va till ridhuset igår med Mia, Sune och Kippis. Kul men massa folk....
Jag och Sune tog det väldigt lugnt, skönt, hade ju jobbat hela dagen...
Va ju lite krångel innan vi tog oss dit, nej nu blir det lugnt därifrån på ett tag.

Hörs då hej !!

Änterligen

Nu har bloggen änterligen uppdaterats, det tog tid :P

Jobba idag så göra mat och låda till ikväll snart, varit i stallet och gjort klart, duscha snart, betalat räkningar, känner mig aningen stressad just nu... ska ju sova i Mora i natt också....
Nej lär göra nått nu så jag hinner bli klar...

Hörs då hej !!


Mellan två partners

Vill bara klargöra att för mig så är man ensam när man är mellan två partners !!
Eller har ni andra uppfattningar ?? Jag menar det är likadant när man är mellan två jobb,
då är man arbetslös, eller har man mängder med jobb kanske ?? :D HAHA !!

Kan bara skratta, vilken kommentar, antingen är du dum eller så spelar du
väldigt bra :D

RSS 2.0