Hemma igen

Ja nu är man hemma igen efter Gävle... Gick ju inte riktigt som vi tänkt oss men det finns väl någon mening med detta också... Inte för att jag kan förstå vad de skulle vara... Kom ju hem oskadda i varje fall, alltid en början men är lite besviken och trött på allt...

Idag blir det jobb, trevligt att jobba kväll... Ledig i morgon och då hoppas jag på lika väder så man kan sola :)

Torsdagen närmar sig och jag längtar... ska bli så skönt och saknaden är enorm !!

Nej ursch har ingen ork och lust att blogga nu...


Nu snart

Ja då var det bara en dag kvar innan vi lämnar Dalen för Gävle en helg. I dag blir det att umgås lite med familjen, man lär ju passa på när man är ledig samtidigt. Sen blir det stallet hela eftermiddagen, mycket förberedelser och packning inför morgondagen. Skulle nog även bada Lasse och göra rent i transporten o fixa o dona. Jag har lite fullt upp med andra ord :)

Vicky !! Klart jag ska komma och titta om jag är ledig :) Ni lär väl behöva nån som kan hjälpa med bommarna ;) haha

Fick sovmorgon i morse också, slog upp ögonen 05,48... Min kropp är väl van att man ska gå upp då antar jag, tvingade mig kvar i sängen till 08,3o och skönt var det... Känner mig riktigt utvilad !!

Nej nu umgås med la familia....


Hörs senare....

Helt slut

Börjar bli lite slut, jobbar jämt... men men ska inte klaga jag blir ju rik :) Jobbar ju bara idag sen är jag ju ledig fredag, lördag och söndag... Åker ju mot Gävle på Lördag !! Kul ska vi ha och hoppas verkligen att allt går bra !!

Hm vad händer annars i mitt liv ?? Saknar Älsket enormt mycket, men snart så, ska härda ut...

Idag är det Björnträffen, kan ju inte vara med pga att jag jobbar, tråkigt för den tävlingen brukar vara kul att vara med på.

Ikväll hoppas jag på myskväll med syrrorna, är ju LEDIG i morgon :) Och jag hoppas även på en skön sovmorgon med sömn och en lång härlig frukost med familjen !!

Nej nu ska jag kanske göra lite nytta på jobbet... Hörs senare...


Hörs då hej !!

Hoppträningar

Nu finns änterligen en hemsida där man kan kolla kommande träningar...


www.stalljakobs.blogg.se


Motgångar

Varför ska allt vara så fullt med motgångar hela tiden så fort man ska göra något ?? Kan inte en sak bara få gå fort, snabbt och enkelt ?? Men men ska tydligen kännas att man lever. Hade önskat lite medvind nu !!

Alltså om man hade fått sudda ut en sak i sitt förflutna som man hade klarat sig utan så hade jag velat sudda ut mina ex och då speciellt det sista. Vad har jag levt i för bubbla egentligen !? Glad att det är över och att det nu är raderat !!

LÄngtar enormt mycket till 28:e !! Vi kommer ha så kul !! :) Sakar o Älskar !! Tack för att du finns, du gör så att jag orkar ta mig igenom alla gråa trista vardagar som är fulla med jobb.... Kärlek !! Du gör mig levande !!Du och Jag för alltid !! <3


Jobbar

Jag jobbar o står i... känns inte som om man gör annat och detta är fjärde helgen på raken... men men snart ledig två helger på rad :) Längtar nästan ihjäl mig !! Ringt ett samtal och bokat in lite mer besök när jag ska ner i Borlänge, många man vill hälsa på när man är neröver !!

Hm vad händer annars då ?? tränar unghäst för fullt inför 3 års test... Ska bli kul och jag hoppas att det kommer gå bra...

Nej nu ska jag jobba lite till sen blir det lunch hos mormor...


Hörs då hej !!

Borlänge

Jaha nu är tiden bokad o de blir en välbehövlig tripp ner till Älsk 28:e - 31:a Maj !! Så himla härligt, längtar verkligen !! Ska bli så skönt att komma bort från vardagen ett tag och bara mysa på och bara få vara...

Sovmorgon i morgon, så sköööönt, den är verkligen efterlängtad !! Gått upp 04,45 snart två månader på raken, känns lite kämpigt men desto skönare med en sovmorgon :)

Nej nu blir det sängen o boken....

Mående

Mår inte alls bra just nu, det känns vill jag lova... nej ursch...
dra täcket över huvudet kanske... hm ja de låter bra...

Igår var ingen bra dag, fast fick sms som fick mig på bättre tankar :)
Hoppas på kanske ett ikväll också ;) hehe skulle behöva om jag
säger så....

Kontrakt

Då är ett kontrakt upprättat, väntar på underskrifter bara som kommer på på måndagen... Känner mig så motiverad och sporrad till detta nu !! Och E har lovat mig hjälp också så detta kommer nog bli kanon !! :)

Nej sitter på jobbet nu, snart ut och jobba igen...

Förmodligen blir det Svärdsjö i morgon, men det visar sig...


Hörs då hej !!

Äntligen

2 dagar ledigt att se fram emot... skönt !! Just nu är det lite mycket i min kalender känner jag....

4/5- Ledig, rida, städa
5/5- Ledig, rida, hoppträning Mora
6/5- Jobba 7,oo-15,oo, stallet.
7/5- Jobba 7,3o- 16,oo, stallet
8/5- AMS Älvdalen 9,3o, stallet, Jobba 15,oo-22,oo
9/5- Svärdsjö (kolla på 3 års testet)
10/5- Jobba 7,oo-16,oo

Och så bara fortsätter det.... och detta är bara lite av vad som är inplanerat...
Jaja skönt att det händer något så dagarna går framåt :)

Försökt få tag på Älsket idag också men fick inget svar :/ Hmm

Nåja nu blir det stallet... Träna Lasse liten !!

Skönt att det blir soffan o film ikväll utan att behöva känna att man måste ställa klocka i morgon, det är grejjer det :)


Hörs då hej !!


Trött

Är bara trött jämt nu för tiden... men men... orkar inte ens blogga !!


RSS 2.0